Felvételi előtt áll a gyermeked?

Ismerd meg, milyen segítséget jelenthet neked a könyvem!

A felvételi kihívás
a szülőknek is!

Évről évre egyre jobban panaszkodnak a szülők
a felvételi rendszer nehézsége miatt.

Mit, mikor, hova?

Fontos és szoros határidők, amiket tartani kell, különben nem felvételizhet a gyerek.

Fel tud rá készülni?

Mikor kezdjen készülni rá a gyerek és hogyan? Otthon vagy tanfolyamon?

KIFIR nyomtatványkitöltő

Lehet, hogy mégse olyan bonyolult, mint a híre, csak kell egy kis iránymutatás?

Egyszer mindenki eljut oda, hogy felvételizni fog a gyermeke.

A legmagabiztosabb szülő is el tud bizonytalanodni, és tanácstalanul áll a feladatok előtt.


NEHÉZ BEJUTNI A VÁGYOTT KÖZÉPISKOLÁBA
A megfelelő iskola kiválasztása nem könnyű feladat, főleg a nyolcadik évfolyamosoknál. Sajnos évről évre többen végeznek, és amíg bölcsődék, óvodák épültek, a középiskolák száma nem szaporodott. Ennek köszönhetően egyre nehezebb bejutni egy-egy vágyott intézménybe.

KÜLÖNBÖZŐ PONTSZÁMÍTÁSOK
A mai középiskolai felvételi rendszer nem túl bonyolult, de azért egyszerűnek se mondható. De az igazi kihívást az jelenti, amikor követni szeretnénk a különböző iskolák más-más pontszámítási rendszerét, illetve az, amikor a gyerek bekerülési esélyeit latolgatjuk, hova fér majd be.

ISKOLÁK ÉS TAGOZATOK A JELENTKEZÉSI LAPON
A KIFIR nyomtatvány kitöltő rendszer pontos kitöltése szintén fontos. A gyermek személyes adatai után fel kell rögzíteni az összes kiválasztott intézményt és tagozatot. Le kell generálni a jelentkezési lapokat és az adatlapot, majd a megfelelő helyekre eljuttatni azokat. 

Abban nem igazán bízhatunk, hogy az oktatási rendszer hirtelen megváltozik...

Mi akkor a megoldás?

  1. SZÜLŐI TAPASZTALATOK - A szülők beszámolói és a tanárokkal folytatott eszmecserék kiegészítették a saját több éves tapasztalataimat. Ezeket felhasználva írtam meg könyvemet, mely ennek megfelelően egyedi, de nagyon sok információt tartalmaz.
  2. A LEGTÖBB KÉRDÉSRE MEGTALÁLOD A VÁLASZT - Több éves tapasztalatom a garancia arra, hogy a könyvben választ kapsz a kérdéseidre, legyen szó akár a felkészülésről, akár a jelentkezési folyamat menetéről vagy a KIFIR program kitöltéséről.

Minden szülő segíteni szeretne a gyermekének

De milyen segítséget kaphatnak a szülők, ha elakadnak?

Felvételire készült a gyermekem. 
Emlékszem, amikor a fiam megcélzott egy nyolc évfolyamos gimnáziumot, mennyit bújtam az internetet, hogy minél több információt tudjak gyűjteni a választott intézményekről, ami alapján majd el tudjuk dönteni, milyen sorrendben írjuk be őket az adatlapra. Rutinomnak köszönhetően - harmadik gyerek - én könnyen boldogultam, de sok szülőtársam keresett meg, hogy segítsek.

Pár ismerősömnek nem csak az iskolák kiválasztása okozott nehézséget, hanem a felvételi folyamat megértése, valamint az időpontok követése is. Néhány szülő azzal keresett meg, hogy segítsek regisztrálni a nyomtatvány kitöltő programba, és felvinni a megfelelő adatokat, mert egyedül nem mert nekikezdeni. Sokan fordultak hozzám a szóbelik előtt is. A következő kérdés özönt pedig akkor kaptam, amikor változtatni lehetett az intézmények sorrendjén.

Könyvemben nem csak ezekre a kérdésekre kapsz választ. Szó van még benne a felkészülésről, tanulási praktikákról, de még a felvételi utáni időszakról is. Egybe gyűjtöttem a hasznos linkeket, hogy ne kelljen keresned. A többi téma legyen meglepetés.

Mobirise

Schmidt Andrea Julianna

Három fiam mellett 25 éve kísérem figyelemmel az intézményi oktatást. Nagyobbik fiamnál egykor az alsó tagozatban, a kicsinél pedig a nyolc évfolyamos gimnáziumban jelenleg is a Szülői Munkaközösség tagjaként tevékenykedek. Két általános iskolában is dolgoztam iskolatitkárként, így személyes tapasztalatom van az iskolai életről és a felvételi folyamatáról.

Az oktatásszervezés mellett a szülőkkel is kapcsolatot tartok, akik gyakran fordulnak hozzám a felvételivel kapcsolatos kérdéseikkel, ezért mindig figyelemmel kísérem az adott év felvételi folyamatait. Ez az első könyvem, de ezt megelőzően több cikket is írtam már a témában.

ZEKI Oktatási Központ, zeki.hu

OKTATÁSSZERVEZŐ, TULAJDONOS

Mobirise

Bevezető ár

Csak 2022. január 31-ig!

Értéke: 2.490,- Ft helyett, most
1.990,- Ft!

Ne maradj le!

Ez az ajánlatom CSAK január 31-ig érhető el.

Azok a szülők, akik hozzám fordultak segítségért, elégedettek voltak a támogatással és tanácsokkal, amiket tőlem kaptak.

Ne halogasd a rendelést!

Csak januárban: 1.990,- Ft

Vásárlás menete

1

Kattintasz a gombra

A vásárlás megkezdésekor a rendszer átirányít a megrendelő felületre, ahol véglegesítheted vásárlási szándékod. 

2

Az OTP bank oldalán fizetsz

A kártyás fizetés az OTP SimplePay online rendszerén keresztül történik, így adataidat az OTP biztonsági faktorai védik.

3

Több levelet kapsz tőlünk

Sikeres fizetés esetén kapsz értesítést a fizetésről, külön a számlát és tőlünk egyet az eBook letöltési tudnivalóival.  

Mobirise

Üzemeltető: ZEKI Oktatási Központ, Cím: Budapest, Pesti út 17.
E-mail: info@zeki.hu | ÁSZF | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

How to make your own site - Try here